Prefab houtbouw op maat

Prefab houtbouw

Hout+ is naast hout coating ook uw partner als het gaat om prefab houtbouw, ook wel houtskeletbouw genoemd. Met onze jarenlange ervaring, moderne machines en technieken kunnen wij elk gewenst prefab houtbouw product voor u op maat produceren. Afgelopen jaren heeft de toelevering naar de prefab bedrijven en industrie een vlucht genomen. Producten kant-en-klaar (prefab houtbouw) op maat aanleveren heeft veel financiële en praktische voordelen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DGV belgie
prefab houtbouw

Mogelijkheden van prefab houtbouw

Wij bieden de mogelijkheid om maatwerk prefab houtbouw te produceren. Zowel complete dak- en gevelconstructies, maar ook raamkozijnen behoren tot de mogelijkheden. Alle onderdelen voor een houtskeletbouw worden voor u op maat gemaakt in ons bedrijf zodat deze op de bouwlocatie aansluitend in elkaar kunnen worden gezet. Door deze manier van bouwen kan een huis al binnen 8 weken staan.

Het grote voordeel van prefab houtbouw is dat u geniet van vrijheid in de vormgeving van uw bouwproject, maar ook in het reduceren van energiekosten en de uitstekende eigenschappen van hout voor zowel geluidsdemping als brandveiligheid.

Offerte op maat? 

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor prefab houtbouw. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een passend prijsvoorstel doen toekomen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor extra informatie en de mogelijkheden.