Industriële houtcoating op het hoogste niveau

Industriële houtcoating

Hout+ is de aangewezen partner in de industriële houtcoating. Wij hebben de moderne machines en technieken in huis om te voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen die vanuit de industrie wordt gevraagd. Naast het uitvoeren van houtbewerkingen zijn wij ook gespecialiseerd in het voorbewerken van alle houtsoorten en plaatmateriaal. Dit is de ideale basis voor het laten coaten van hout en platen.

Houtindustrie

Mogelijkheden voor de industriële houtcoating

Al onze medewerkers hebben een passie voor hout en de bewerking daarvan. Omdat wij de controle van de industriële houtcoating op het hoogste niveau waarborgen is het eindresultaat perfect te noemen. U kunt dit zelf beoordelen door onze uitgelichte projecten te bekijken. Wij hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in duurzame en efficiënte machines en technieken, hierdoor kunnen wij het hoogwaardige eindresultaat ook nog eens combineren met scherpe prijzen en een snelle productie.

Offerte op maat? 

In de industriële houtcoating is Hout+ een gerenommeerd bedrijf. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een kwalitatief goed product.